100+ beste produkter å selge i 2020 | 10 beste kjæledyrprodukter å selge i 2020 (2024)

Kjæledyrsprodukter er en av de mest populære nisjene å begynne å selge i. Med millioner av kjæledyreiere rundt om i verden, er det ikke rart hvorfor denne nisjen alltid gjør det så bra. I 2020 vil kjæledyrproduktnisjen fortsette å være en stabil nisje å selge i. Du vil også kunne selge alt fra personlige kjæledyrprodukter til biteleker og kattesandmatter. Her er de ti beste kjæledyrproduktene å selge neste år.

100+ beste produkter å selge i 2020 | 10 beste kjæledyrprodukter å selge i 2020 (1)

Begynn å selge online nå med Shopify

Start din gratis prøveperiode

100+ beste produkter å selge i 2020 | 10 beste kjæledyrprodukter å selge i 2020 (2)
100+ beste produkter å selge i 2020 | 10 beste kjæledyrprodukter å selge i 2020 (3)
100+ beste produkter å selge i 2020 | 10 beste kjæledyrprodukter å selge i 2020 (4)

10 beste kjæledyrprodukter å selge i 2020

1. Dyreseng

Dettekjæledyr sengvar veldig populær i 2019 og i 2020 forventer vi å se populariteten fortsette å øke med internasjonalt salg. Tradisjonelt var kjæledyrsenger stive i design. Men med denne myke kjæledyrsengen ser vi at en mer komfortabel kjæledyrseng blir laget for våre lodne venner. De siste månedene har den generert over 13 000 bestillinger. Den kommer i forskjellige farger og størrelser, slik at du kan tilby kundene dine ganske mye variasjon å velge mellom. Søkebegrepet "kjæledyrseng" får rundt 22 000 månedlige søk, noe som beviser populariteten. Kjæledyrsprodukter som denne sengen er populære hvert år som den mottarsamme mengde volumhvert år gjør dette til enstabil nisje.

For å markedsføre kjæledyrprodukter som denne sengen, kan det være lurt å samarbeide med Instagram-fansider. Du kan nå ut til sider for hver hund og katterase, be om en shout-out eller en lenke i Instagram Stories. Du må betale et gebyr for å få dette til, men vanligvis er det under $50. Når man sammenligner fansider fremfor influencer-markedsføring, er ikke bare fansider mer effektive til å konvertere, men de er også vanligvis billigere enn en influencer.

2. Hundesetetrekk

Kjæledyrsprodukter som dettehund setetrekkbidra til å holde bilen ren når du tar med kjæledyret til dyrebutikken eller veterinæren. I stedet for at hundehår og skitne poter ødelegger bilsetene dine, kan du få dette dekselet til å bli skittent i stedet. Og siden den er avtakbar, kan du når som helst legge den i vask for å rengjøre den. Dermed er det lettere å rengjøre enn bilsetene dine ville vært. Dette kjæledyrproduktet har fått hundrevis av bestillinger de siste 30 dagene, noe som gjør det til et populært produkt å selge akkurat nå. Når vintersesongen 2020 starter, vil kundene dine være mer desperate etter å finne noe som hindrer kjæledyrets skitne poter fra å ødelegge bilsetet.

For å markedsføre dette produktet, vil du sannsynligvis lage en videoannonse av en hund som kjører inn i en bil om vinteren. Du kan koble deg sammen med en influencer som har en hund og en bil for å lage videoen for deg. Du kan deretter bruke annonsen på Facebook og Instagram for å generere salg for produktet. Siden du vil vise fordelene med hundesetetrekket gjennom videoen, vil folk tydelig forstå hvorfor de trenger å kjøpe dette: for å holde en ren bil.

3. Multifunksjons biteleker

Kjæledyrsprodukter som f.eksmultifunksjons bitelekervokser i popularitet akkurat nå. Deres popularitet er fortsatt i de tidlige fasene, så det vil være lett å hoppe på denne trenden. Den har en sugende ende slik at kundene kan plassere produktet på gulvet mens hunden prøver å trekke leken vekk. Som en biteleke hjelper den med å styrke hundens tenner ved å rense dem. Samtidig blir kundens hund underholdt ved å leke med den. Hundelekesøkevolumhar vært stabil i lang tid, men har nylig vokst litt. Så hvis du skal starte en dyrebutikk, vil du definitivt ha en samling hundeleker på nettstedet ditt. Det som er enda mer forbløffende er at søkeordet «hundeleker» får 110 000 månedlige søk i henhold til nøkkelord overalt.

Siden det er en så enorm mengde søketrafikk for produkter som dette, er det beste alternativet en søkebasert tilnærming. Du bør kjøre søkenettverket eller vise Google-annonser eller til og med Google Shopping-annonser. Du kan bruke søkeord som «hundeleker» og andre søkeord som «interaktive hundeleker» for å se hvilke termer som konverterer best og hjelpe butikken din med å få mest salg. Du kan også starte en kjæledyrblogg for å øke søketrafikken tilbake til nettstedet ditt. Du kan lage lister over de ti beste hundelekene for å hjelpe produktene dine med å rangere. Du kan også skrive innhold om oppdrett av kjæledyr for å demonstrere ekspertisen din om kjæledyrindustrien.

4. Hundetannbørste

Kjæledyrsprodukter som dettehundetannbørstebidra til å holde hundens tenner rene. Denne hundetannbørsten i plast lar hunder bite og tygge på "leken" mens den faktisk renser tennene. Dette kjæledyrproduktet har mottatt tusenvis av bestillinger som beviser at eiere er bekymret for kjæledyrs tannhygiene. I følgeGoogle Trender, har søkevolumet for «hundetannbørste».vært økendenylig. Nøkkelordet genererer 33 100 månedlige søk, så det er et ganske populært kjæledyrprodukt å selge.

For å markedsføre kjæledyrproduktene dine kan du kjøre Google Ads for «hundetannbørste». Du kan opprette Google Shopping-annonser slik at kundene kan se produktet du selger, prispunkt og andre viktige produktdetaljer. Du kan også lage blogginnhold rundt hundetannhygiene på nettstedet ditt ved å legge til lenker til produktsidene dine slik at du kan lede trafikk tilbake til produktene dine. Dette vil hjelpe deg med å bygge en større og mer lønnsom nettside samtidig som du selger.

5. Pet Grooming

Kjæledyrpleie er en av de mest populære nisjene innen kjæledyrprodukter. Denne kjæledyrpleienegletrimmerlar kundene dine spare på dyrepleiekostnader ved å stelle kjæledyrene deres hjemme i stedet for å ta dem til en profesjonell. Ideelt sett bør kjæledyrsbutikken ikke kun fokusere på pleie av kjæledyr – i stedet bør den inkludere pleieprodukter sammen med andre kjæledyrprodukter.

Dette produktet kan brukes på både katter og hunder. Det er tiltalende fordi det kan forhindre at møbler rives, samtidig som det hjelper dem å ta vare på kjæledyrets hud, fjerne smuss og redusere betennelse. Søk etter "pet grooming" har værtstadig økendeviser populariteten til denne kategorien. Nøkkelordet «pet grooming» får 135 000 månedlige søk i henhold til Keywords Everywhere. Dette gjør det klart at kjæledyrnisjen har noen av de mest populære kategoriene, noe som gjør det til en levedyktig nisje å komme i gang med.

Kjæledyrpleieprodukter er mer et søkebasert kjøp enn etimpulskjøpspille. For å appellere til de som søker etter disse produktene, kan du kjøre Google Shopping-annonser for å vise frem kjæledyrpleieproduktene dine. Du kan også lage en video av et kjæledyr som blir stelt med negletrimmeren din for å plassere på dinproduktsideeller på et av Instagram-innleggene dine for å lede trafikk tilbake til nettstedet ditt. Vurder å lage blogginnhold for kjæledyrpleie på nettstedet ditt som inkluderer en lenke til samlingen for kjæledyrpleie for å få inn søketrafikk samtidig som kundene får tilgang til produktsamlingen din. Du kan også legge til et påmeldingsskjema for e-post i blogginnleggene dine slik at søketrafikken din abonnerer på e-postlisten din. Siden de fleste har kjæledyr i minst ti år, vil de sannsynligvis være kunder i flere år.

6. Kjæledyrsmaling

To populære kjæledyrprodukter for maling kom ut i 2019: diamantmaling og maling etter tall. Siden personlige produkter er en av de hotteste trendene i 2020, er det fornuftig at dette kjæledyrproduktetville havne på listen. Crafty DIYers kan sende kjæledyrbildet sitt til deg, og AliExpress vil sende et tilpasset maling-for-nummer-ark med maling til kundene dine slik at de kan male et bilde av kjæledyret sitt. Dette kjæledyrproduktet utnytter flere trender, noe som gjør det til et tydelig impulskjøp.

Du kan markedsføre dette produktet på Instagram, Facebook og Pinterest. Du kan lage et innlegg eller en annonse som fremhever produktet. Det er en god idé å lage en video av noen som maler et kjæledyrbilde slik at de kan se hvordan produktet brukes. Du kan målrette mot folk som følger kjæledyrsider eller bli med i en DIY Facebook-gruppe for å finne publikummet ditt. På Pinterest kan du bli med i gruppetavler for å plassere en lenke til produktsiden din. Unngå å spamme for mange lenker til nettstedet ditt samtidig uten å legge inn innhold fra andre sider på nytt – Pinterest vil sparke deg av plattformen deres for spam (ja, jeg vet av erfaring).

7. Novelty Cat Beds

Så vi har allerede slått fast at kjæledyrsenger er populære. Men la oss dykke ned i nye kjæledyrsenger. I stedet for å fokusere på et søkebasert skuespill, er nye kjæledyrsenger totalt et impulskjøp. Jeg mener, seriøst, hvor søtt er dettebanan katt seng? Kundene dine vil definitivt ta et raskt bilde for deresInstagram-konto. Med over 1200 bestillinger de siste månedene vokser salget for denne kattesengen. Søkevolum for "katteseng" er enstadig voksende nisjesom sannsynligvis vil vokse gjennom 2020 også. Den samme termen får omtrent 60 500 månedlige søk i henhold til Keywords Everywhere.

For å markedsføre den nye kattesengen din, kan du prøve en søkebasert strategi. Du vil imidlertid holde deg til generiske termer som "katteseng" eller "kjæledyrseng" for å generere visninger, klikk og salg til nettstedet ditt. Søkevolumet for "bananseng" får bare 1300 månedlige søk, og det vil sannsynligvis ikke gi volumet du trenger for en bærekraftig butikk. Dette produktet vil sannsynligvis fungere bra på Facebook og Instagram ettersom det er visuelt stimulerende. Du kan legge ut et bilde av en katt i banansengen eller lage noen videoer av en katt som sover i eller leker i banansengen. Å bruke det innholdet til annonser vil hjelpe deg å utnytte salget hvis du ikke har mangeInstagram følgere.

8. Hundejakker

Vinteren 2020 blir en kald årstid. Og mens våre lodne venner har pels for å holde dem varme, blir de fortsatt kalde. Det er grunnen til at flere hundeeiere samler sine firbeinte venner med vinterfrakker og vester. I de siste månedene, dette kjæledyr jakkegenererte over 7000 bestillinger. Begrepet "hundejakker" genererer 22 000 månedlige søk. Jakkene du selger trenger ikke være begrenset til kaldt vær, og du kan selge regnfrakker også. Siden hundejakker pleier å være sesongbaserte produkter, vil du være sikker på at det bare er en kolleksjon i butikken din i stedet for grunnlaget for din nisje. Du bør selge andre kjæledyrprodukter også, slik at du alltid genererer inntekt til tross for sesongmessige fall.

For å markedsføre hundejakkene dine vil du sannsynligvis starte i oktober 2020. Høysesong for hundejakker ernovember og desemberi henhold til Google Trender, så du vil sørge for at nettstedet ditt har innhold oppe og lastet. Når høysesongen endelig kommer, vil du ha Google Shopping-annonser som kjører slik at folk kan se hundejakkene du selger. Du kan gå etter begreper som "hundejakker" eller "hundejakke" for å se hvilke søkeord som konverterer best. Det vil kreve litt prøving og feiling, men noen ganger er det de tilfeldige søkeordene som konverterer godt.

9. Kattesandmatte

Begrepet «kattesand» har skutt i været i søkevolum nylig, ifølge Google Trends. Så det er ingen overraskelse at kjæledyrsprodukter relatert til kattesand også samler opp et høyt ordrevolum.

Ta dettekattesandmattefor eksempel. De siste månedene har denne matten hatt over 9700 bestillinger kjøpt av ekte kunder. Med "kattesand" som får 74 000 månedlige søk, er det fornuftig at relatert tilbehør er et must-selge for eiere av dyrebutikker som matter og skjeer. Det er nærmere 10 000 månedlige søk etter "kattesandmatte" som du vil kunne dra nytte av som selger.

Du kan kjøre Google Ads til relaterte søkeord for «kattesand» og «kattesandmatte» for å lokke folk til å kjøpe produktet ditt. Du kan lage innhold rundt kattesand på katten eller dyrebutikken din. Ved å rangere organisk i søk etter populære, men relevante søkeord, vil du lede mer trafikk til nettstedet ditt. Du kan samle e-postadresser fra den økte trafikken eller legge til lenker til produktsidene dine for å generere salg fra denne gratis trafikken. Husk at du må lage innhold etter en konsistent tidsplan hver uke i minst seks måneder før du ser effekten av resultatene dine. Det er et sakte tempo, men et spill hvor du sikkert kan vinne.

10. Personlig hundehalsbånd

Hundehalsbånd er et must-have dyreprodukt på enhver dyrebutikk. Dissepersonlig kjæledyrhalsbåndlegg til den ekstra touchen som gjør dem så populære. Vi vet allerede hvor populære personaliserte produkter er, så det er ikke rart at dette produktet har generert over 5600 bestillinger nylig. Mens kjæledyrhalsbånd vanligvis er søkebaserte produkter, gjør personaliseringselementet dem litt mer til et impulskjøp. Du må inkludere en notatboks på nettstedet ditt slik at kunder kan fylle ut de personlige opplysningene de ønsker på produktsiden når de sjekker ut, slik at du kan sende disse detaljene til AliExpress umiddelbart.

For å selge kjæledyrprodukter som hundehalsbånd, kan du kjøre Facebook- og Instagram-annonser og målrette deg mot folk som er fan av hundesider eller har interesse for hunder. Du kan også målrette mot personer som er i hunderelaterte Facebook-grupper. Det er mange grupper for spesifikke hunderaser, så det kan være lurt å målrette seg mot spesifikke grupper. Men husk at ikke alle hunderaser bruker halsbånd – for eksempel bruker mops seler. Du kan også gjøre en søkebasert lek med søkeord relatert til «hundehalsbånd».

100+ beste produkter å selge i 2020 | 10 beste kjæledyrprodukter å selge i 2020 (5)

Begynn å selge online nå med Shopify

Start din gratis prøveperiode

100+ beste produkter å selge i 2020 | 10 beste kjæledyrprodukter å selge i 2020 (6)
100+ beste produkter å selge i 2020 | 10 beste kjæledyrprodukter å selge i 2020 (7)
100+ beste produkter å selge i 2020 | 10 beste kjæledyrprodukter å selge i 2020 (8)

Kjæledyrtrender for 2020 ifølge eksperter

100+ beste produkter å selge i 2020 | 10 beste kjæledyrprodukter å selge i 2020 (9) David Ng Whye Tye, administrerende direktør iSenter for kjæledyrelskere, sier, "Den økende populariteten til [kjæledyr]-sporere kan tilskrives den økende bevisstheten blant kjæledyreiere om kjæledyrenes helse. Disse enhetene kan hjelpe en kjæledyrseier med å holde et øye med den pelskledde vennens helse og overvåke oppførselen deres.

Disse wearables kan spore daglige aktiviteter og generere data om:

  • Anbefalt matinntak for kjæledyret deres
  • Antall kalorier forbrent i løpet av dagen
  • Åndedrettsmønstre

Et økende antall mennesker adopterer også kjæledyr som følgesvenner for deres mentale stabilitet og underholdning. Som et resultat er eiere mer tilbøyelige til å investere i kjæledyrene sine, noe som øker utgiftene til å sikre deres velvære. Med den økende vekten på å opprettholde kjæledyrenes helse, forventes det globale markedet for wearable trackers for kjæledyr å ekspandere kraftig."

Vijay J., grunnleggeren av merkevaren for hundematSko,sier,"De største kjæledyrprodukttrendene gjennom 2020 vil være:

Premiumisering.Ettersom kjæledyrutgiftene øker fra år til år, ser vi at flere og flere kjæledyrforeldre bruker på varer av høyere kvalitet til pelsungene sine.

Åpenhet.Det har vært en økning i hundematbedrifter av menneskelig kvalitet som Pet Plate, Butternutbox og Kabo hundemat som tilbyr fersk, sunn mat i 2019. Kjæledyrseiere vil fortsette å se etter den åpenheten i ingredienser for godbiter og også gå inn i leker og annet tilbehør Produkter.

Vi har sett en økning i etterspørselen fra kundene våre alene som spør om trygge rengjøringsmidler som kan brukes i hjemmet deres med kjæledyr, godbiter av menneskelig kvalitet og så videre. ”

100+ beste produkter å selge i 2020 | 10 beste kjæledyrprodukter å selge i 2020 (10) Anna dommer, kjæledyrspesialist klNHV Naturlig kjæledyr, forklarer, "Med mange kjæledyreiere som ønsker å sikre helsen til kjæledyrene deres i årene som kommer, er det et stort fokus på naturlig helse og miljø.

Folk ser etter miljøbevisste kjæledyrprodukter som kjæledyrleker laget av resirkulerte materialer. Naturlige kosttilskudd er etterspurt og kjæledyreiere ønsker den høyeste kvaliteten.

Kjæledyrene våre er familien vår, og å fremme dette forholdet gjennom kvalitetsfôr og kosttilskudd er nøkkelen.»

100+ beste produkter å selge i 2020 | 10 beste kjæledyrprodukter å selge i 2020 (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Rev. Porsche Oberbrunner

Last Updated:

Views: 6328

Rating: 4.2 / 5 (53 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rev. Porsche Oberbrunner

Birthday: 1994-06-25

Address: Suite 153 582 Lubowitz Walks, Port Alfredoborough, IN 72879-2838

Phone: +128413562823324

Job: IT Strategist

Hobby: Video gaming, Basketball, Web surfing, Book restoration, Jogging, Shooting, Fishing

Introduction: My name is Rev. Porsche Oberbrunner, I am a zany, graceful, talented, witty, determined, shiny, enchanting person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.